Rumptstad ploeg : type ploeg, onderdelen

Beste forumleden,

Vooreerst hadden we graag geweten welke type ploeg dit is (foto1). Iemand een handleiding van deze ploeg?

Verder merken we een voorziening op aan de ploeg (foto 2) en hadden we graag geweten waarom dit voorzien is => plaatsen van diepgronder?
Kan dit onderdeel eventueel nog verkregen worden?

Tevens hadden we graag geweten waar we aan een schappelijke prijs, gezien de ouderdom van de ploeg, onderdelen, zoals de slijtdeel op foto (foto 3) kunnen bestellen?

Bedankt!

Deel dit topic

Reacties

flip1150
Kwaliteit heeft een prijs. Wat bedoel je met een schappelijke prijs? zowat voor niets??
DBRaymond
DBRaymond
DBRaymond
valmet
Foto 2 , daar kan een ondergrond woeler aan gemonteerd worden
DBRaymond
@valmet: Heel erg bedankt om dit te bevestigen en website waar ik dit eventueel kan terugvinden mee te delen. Heeft u voor dit onderdeel "ondergrond woeler" enige prijsindicatie?

Een ander vraag: weet u soms een goede leverancier voor de slijtdelen te zien op 3. De punt is niet origineel en werd eraan gelast.

Heeft u, of iemand anders hier op het forum, enig idee hoeveel procent deze delen versleten zijn?
Wimsumar
Beste DBRaymond:

Quote Reactie van @DBRaymond:
enig idee hoeveel procent deze delen versleten zijn?

Daar is moeilijk wat van te zeggen. De slijtdelen zitten namelijk nogal dik in het conserveermiddel (roest, grond). 😛

De schaarpunten ogen niet bepaald nieuw meer. Als de ploeg echter zichzelf nog vlot de grond in laat trekken en framedelen van de ploeg schuren nog niet af door contact met de grond, dan is met name een RUMPTSTAD een ploeg om zeker nog wat hectares er mee door te rijden alvorens de relatief kostbare (ten opzichte van andere merken) onderdelen te vervangen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0