Onbekend Kipper - Aluminium keuringsplaatje van vroeger?

Hallo,

ik heb een vraag, ik heb nog een kipper staan die wee een paar jaar terug gekocht hebben met een alu keuringsplaatje die ze vroeger op de kippers, aanhangwagens op alle boerderijen hangde, nu hebben wij de papieren hiervan niet meer en we hebben al meerdere malen horen vertellen bij het rondvragen dat de papieren van alle plaatjes hogerop verloren zijn weet iemand soms iets meer hiervan, kan je de papieren nog aanvragen en ermee naar de keuring?

Alvast bedankt.
mvg.
ilja

Deel dit topic

ilja

Reacties

walker1
Je woont in België?
ilja
@walker1 ja ik woon in belgie
valtra1
Zal je eens moeten navragen bij een gepensioneerde landbouwer. Voor zover ik weet werd er toen aan alles met wielen onder en dat op een kar, wagen, beerton opraapwagen trok, zelfbouw of niet, zo een plaatje gehangen. Volgens mij werd dat toen zelfs uitgevoerd door ministerie van landbouw en van keuring was er niet echt sprake, denk zelfs dat er ook geen papieren bij waren. Heb hier zelf ook nog wat oud ijzer bollen met zo een plaatje.
ilja
@valtra1 nu ja dat is mijn vraag ik ken een boer en hij zegt dat hij bij 1 kipper van de zovele zegt hij toen papieren gekregen had maar hij vind zo ook niet meer terug daarom ik het mij afvraagde of deze nog geldig zouden zijn of niet.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!