Carraro 450 - Zeldzaam, onderdelen nog zeldzamer?

Beste liefhebbers,

Wij hebben al meer dan 40 jaar een carraro 450 in bezit,
in al die jaren op alle mogelijke manieren in dienst gehouden maar willen deze nu toch een keer onder handen zoals hij verdient. we vinden hier echter bijna geen onderdelen of info van,
heeft er iemand van jullie enige tips?
Carraro450

Reacties

walker1
Er staat maar 1 foto van zo'n trekker op deze site, dus ja, waarschijnlijk erg zeldzaam en dan zijn de onderdelen dat ook. Wat voor motor en bak liggen er in? Is dat van Carraro zelf iets, of komt het van een grotere motorenleverancier af? Dan kan je daar misschien ook voor onderdelen terecht.
Carraro450
@walker1 , dank voor uw reactie. is een luchtgekoelde drie-cilinder met bosch dieselpomp,
daar heb ik voorlopig geen onderdeln voor nodig. heb vooral onderdelen nodig van de stuurinrichting.. heb al geïnformeerd om te laten namaken maar valt nog niet mee..
+1
ken-adams
Inderdaad heel zeldzaam, weet wel dat Renault in 1970 grote aandelen heeft gekocht van Carraro en dat er gedeelde modellen waren. Deze 450 is er geen, maar kan wel eens goed onderdelen gebruiken die ook gebruikt werden in Renaults van toen. Ik hoop dat dit helpt!
fendt farmer309c
Misschien een sloper zoeken of zo maar is carraro ook geen merk dat nog bestaat in de markt van 2 wiel trekkers want dan kunnen ze misschien nog onderdelen krijgen en/of weet je waar de tractor nieuw is verkocht want misschien kan de oud-dealer / importeur nog aan onderdelen komen
Carraro450
@fendt farmer309c Dank voor uw bericht, klopt dat Antonio carraro nog bestaat echter dit is, raar maar waar een ander merk, het merk naar waar ik op zoek ben maken sinds de 70er jaren alleen nog maar assen blijkbaar.
+1
jordi 1455
@Carraro450 Carraro bestaat nog gewoon hoor.
carrarotractors.com/en/

Hissink in Oeken is importeur.
Fast Eddy
@fendt farmer309c

Carraro bouwt nog steeds trekkers en assen. Ze bouwen voor Claas, John-Deere, Valtra en MF.
Klein Rot
Je kan het hier: agriservices.it/ricambi/marchi%20trattori/… eens proberen. Is een Italiaans mechanisatie bedrijf die onderdelen van Cararo hebben. Ricambi trattore betekend tractor onderdelen.Gewoon een mail in het Engels sturen.
Carraro450
@Klein Rot Dank! net een mailtje gestuurd, benieuwd naar hun antwoord..
fendt farmer309c
Carraro450
Tja, jammer genoeg gaan meestal dezelfde delen stuk en bovendien is 2.500 euro best wat geld..
walker1
@Carraro450 Volgens de advertentie is die trekker wel in goede staat. Misschien makkelijker deze te kopen en jou huidige trekker voor de onderdelen te gebruiken.
fendt farmer309c
@walker1 die ziet er ook niet zo goed uit want volgens mij zijn dat niet eens meer de originele achterspadborden maar die van een David brown en als ik @Carraro450 was zou ik hun tractor nooit voor onderdelen gebruiken als ze die al zo lang hebben misschien er gewoon een 2de bij 😅
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Carraro 450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!