Gezocht: Gezocht een fordson dexta met goede onderdelen .

Ik zoek een fordson dexta met nog goede onderdelen op om mijn dexta te restaureren .
als je die staan hebt oF je weet er zo een staan laat mij dan aub zeker iets weten .

Alvast bedankt !!!
fordson dext

Reacties

jammermaarhelaas
Wat bij jou Dexta versleten is, is bij elke Dexta die minder waard is dan die van jou ook versleten. Daar kun je haast zeker van uit gaan.
arjanWolfs
Ligt eraan wat voor onderdelen je zoekt heb nog wel losse onderdelen en ook een dexta die nog gesloopt moet worden
fordson dext
Geen speling op het stuur en voor wielen geen scheuren in de banden een goede starter op 2 zeer goede werkende gelijk nemende remmen op en goede werkende verlichting op .
+1
ken-adams
@fordson dext Is het moeilijk? Dit doe je: neem een meetlat,schuifmaat of rolmeter en ga naar buiten. Ga naar je voorbanden en noteer de maat die daarop aangegeven staat. Ga daarna naar je verlichting en meet deze maten af. Noteer dit allemaal en daarna zoek je dit op op google: banden (geef hier je maat in) en daarna doe je hetzelfde voor je verlichting. Voor rechthoekige lampen zoek je gewoon: verlichting (de maten die je gemeten hebt). Voor ronde voorlampen zoek je op: fordson dexta lampen. Maar normaal zul je genoeg hebben aan het openschroeven van de lampen en het lampje dat erin zit te vervangen. Info over die lampen staat erop dus kan niet moeilijk zijn om te vinden toch? Noteren op een papiertje en naar een elektrowinkel gaan. Al de problemen die je hebt opgenoemd zullen op welke dexta dan ook te vinden zijn, tenzij die al eerder opgemaakt zijn.
+1
ster
Quote Reactie van @ken-adams:
daarna zoek je dit op op google:

Maar als hij niet weet hoe Google werkt helpt het ook niet.
Vandaar steeds dit zeuren van hem.
fordje7000
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!