International 724 - international 724

Ik zou op mijn ihc 724 een stuurbekrachtiging willen zetten. is er een set vooradig ergens of is er iemand die mij advies kan geven hoe ik dit het beste kan doen
mvg
charel 58

Reacties

Corne S
Zoiets heb ik op mijn 624 gebouwd. Ik heb alleen wat aan het stuurarmpje (korter) omdat de cilinder uitslag net iets te kort was.

ahs-hydro.de/product_info.php/…
leroy s
@Corne S hoe stuurt dat als je stil staat en over de weg?
Corne S
@leroy s
Op de weg stuurt het prima, je hebt geen verloop. Je hebt namelijk een directe verbinding met je stuur.

Het stuurt niet zo licht als sommige stuurbekrachtigingen, maar wel degelijk lichter als zonder. Stilstaand kun je ook sturen, maar op de kuil niet meer.

Zelf heb ik nog het kleine probleempje , dat de olie warm wordt en Dat hij naar links iets zwaarder stuurt dan naar rechts. Olie warm zou je met het nieuwe type pomp geen last van moeten hebben.

Bijkomend voordeel, je gewoon hydropomp gaat er ook op vooruit, nl van 8 cc / omw naar 11.
leroy s
@Corne S Dank voor de info! Begin de stuubrachtiging toch wel te missen nu we twee trekkers met hebben.

Bij een van foto's zag ik dat je een tankje voor de servo bij de radiateur hebt, hoe zit dat aangesloten?
Corne S
@leroy s

Klopt, dat is omdat het stuurcircuit apart was. Later heb ik dit gewijzigd naar 1 circuit. Nu zit de zuig van de pomp gewoon aan dezelfde zuig vast als de rest. Maar het circuit met het nieuwe type pomp is een stuk eenvoudiger. Overdrukventiel zit namelijk al in de pomp en de duo pomp heeft een gemeenschappelijke zuig.
leroy s
@Corne S oke duidelijk.
Heb vandaag toevallig net een (waarschijnlijk) 724 gekocht waar het op zit.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!