John Deere 920 - Wielnaafas voorzijde slijtage

Goedenavond tractorfans,

Wie kan mij uitleggen hoe deze wielnaafas (weet niet of dit de juiste benaming is) zo beschadigd is geraakt, terwijl de wielnaaf van binnen hol is naar mijn weten? (het rode gedeelte)

Of kan het zo zijn dat dit is gerepareerd, aangezien ik wel donkere vlekken op het materiaal zie, wat heet kan zijn geweest door bijvoorbeeld slijpen oid.

Ik hoop dat iemand wat met deze foto's kan.

mvg,
Mike

Deel dit topic

deoudeboer

Bijlages

(klik om te vergroten)

Foto 1 van de wielnaafas

(klik om te vergroten)

Foto 2 van de wielnaafas

(klik om te vergroten)

Binnenkant wielnaaf, het rode gedeelte is naar mijn weten hol.

Reacties

+2
Henk 1120
Dit komt, omdat dit een uit 1 stuk gesmeed stuk staal is, dat op alleen de nodige plaatsen na bewerkt is. Dus alleen de plaatsen voor de lagers zijn na bewerkt en de rest blijft onbewerkt, om het niet onnodig duur te maken.
deoudeboer
@Henk 1120 Bedankt voor je antwoord Henk! Ik zat me al onnodig druk te maken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 920 en hebben de trefwoorden slijtage en john deere 920 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!