Illustratie van:

Deutz D7206 - Wat is de topsnelheid

Beste TF-ers,
Ik heb op het moment een Deutz D72 06 op ut oog, maar kan iemand mij vertellen hoe ik zonder een testrit te maken kan zien of er een TW-56.10 (30km) of een TW-55.4 (25km) versnellingbak in zit. Wil eigenlijk wel de 30km/u versie. Heeft dat iets met bouwjaren uit te staan of was dat optie bij de fabriek?
Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Deutz-D3006: Op KONEDATA staat slechts alleen de "25-km" versie.

konedata.net/traktorit/deutz/…

Ook de D-7206 handleiding vermeld alleen de TW-55, de 25 km-bak.

tip1.tractorfan.nl/pdf/…
dxchris
Nee, het klopt wel van die twee bakken.
Tot 1978 heb je de TW-55.4 bak, vanaf 1978 is het de TW-56.10 bak geworden.
De laatste werd geleverd met stuurschakeling en hadden een vlakke bodemplaat.
Ook was de 56 bak gesynchroniseerd en zaten er dus meestal stickers zynchron op.
goeiedag eem
@dxchris dat met die stuurschakeling was toch gewoon een lange pook wat inwezen over een komt met een verlengde pook van de 55.4 bak? zo een hadden ze bij de buren, maar die liep ook gewoon 28 kmh net als onze 6006 met de 55.4 bak die loopt 27 kmh
mike_v
Waarom zou je het niet willen uitproberen? Dak kan je meteen zien/horen/voelen of er misschien andere dingen zijn die niet horen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D7206 en hebben de trefwoorden versnellingsbak en snelheid geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0