Illustratie van:

Ford 7910 - Hef probleem werkt niet

De hef van mijn 7910 werkt niet meer. Hij staat helemaal bovenin en gaat een 5 cm naar beneden verder niet. Komt dus nooit helemaal naar beneden.

Nu heb ik in het verleden last gehad van slijpsel in de achterbrug door kapote aftakas tandwielen. Toen deed de hydroliek het niet. Heb het verdeelblokje onder de cabine eraf gehad en de 3 "schuifjes" schoon gemaakt. De hydroliek doet het nu goed.

Ook heb ik het vermoeden dat de hefhendel enige tijd helemaal achterin heeft gestaan waardoor die volgens mij blijft doorpompen?

Mij is vertelt dat er van achter gezien recht s nog een verdeelblokje zit maar dan voor de hef. Zit daar het probleem volgens jullie?

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7910 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN