New Holland T 7.190 - Hoe sluit ik het best toplampen aan op een recente new holland t7.200?

Het gaat over een t 7.200 autocommand, ik wou toplampen aansluiten. Nu was mijn vraag waar ik deze het beste zou aansluiten zonder iets te verbranden
dieter-martens

Reacties

Nick421
De blauwe "pet" bovenop de cabine eraf halen.

Toplampjes monteren op het losse stukje blauw boven de raam, en dan aansluiten op de kentekenverlichting achterop de trekker.
dieter-martens
@Nick421 hierdoor kun je geen kortsluiting krijgen?
Nick421
@dieter-martens als jij de + en - van de toplampjes allemaal bij elkaar aansluit, en dan 1 "hoofdkabel" naar achter legt en aansluit op de kentekenverlichting in principe niet 😬

En mocht er ergens hoe dan ook toch kortsluiting ontstaan bij het aansluiten. Dan is de kentekenverlichting gewoon gezekerd, dus nieuwe zekering steken en klaar.
Klein Rot
Eerst de accu klemmen loshalen, dan kan er niks gebeuren.
+2
Nick421
@Klein Rot als je de verlichting niet aan zet kan er ook niks gebeuren. Hoef je de accu klemmen niet voor los te halen
Wilting NH
Ik koppel ze altijd aan de radio, zo gaan ze aan zodra je hem op contact zet, en gaan ze altijd uit, zo dra je de trekker uit zet.
nhmonteur
Als je het blauwe dakje omhoog doet, zitten bij de voorste zijstijlen de bedrading van de breedtelichten en knipperlichten.
Hier kan je de spanning gewoon van aftakken zodat ze mee aangaan met de breedtelichten. Let wel op als je bv 5 lampen aansluit op 1 breedtelicht dat er misschien een zwaardere zekering nodig is. Daarom zou je ze ook kunnen splitsen op links en rechts.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.190 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!