Illustratie van:

Fendt 306 LS - voorlader

Ik heb een vraag

kun je een voorlader van een fendt 306 lsa op een fendt 306 ls zonder problemen zetten of moet het een en ander omgebouwd worden?

Deel dit topic

Reacties

Fendttrisixfan
Moet normaal zonder problemen gaan
fendtjuh
Dat kan wel idd. Weet niet hoe het zit met je hydrauliek?
Fendttrisixfan
Natuurlijk moeten de nodige ventielen ook aanwezig zijn
dexta59
De hydroliek zit gewoon op de hydroliek van de trekker wel een nadeel want dan kun je niet de hydroliek van de trekker gebruiken zonder de voorlader los te koppelen anders kun je die niet gebruiken voor het aandrijven van een machine
Fendttrisixfan
Ventielen kan je idd maar voor 1 werktuig gelijk gebruiken 😃
pieto84
Je zou er ook kraantjes tussen kunnen zetten. Hadden ze op het werk met de vorige ook. Moet je even je kraantjes dichtdraaien als je een machine wilt gebruiken. Anders krijg je rare dingen....
Fendt_favorit
Mijn reactie van net was blijkbaar verwijderd, om wat voor een rede dan ook, maar natuurlijk kan dat. De voorlader staat helemaal los van de 4wd.
hendrikopstaele
@fendt_favorit LSA staat niet noodzakelijk voor 4wd!!!
ArnoFendt
@hendrik Bij mijn weten staat LSA wel degelijk voor een trekker met 4wd. De A staat namelijk voor Allradantrieb ( alle wielen aandrijving )
fendtvariopower
Idd arnofendt A is voor allrad
fendtinterfan
Je hebt wel LS-en met 4WD maar geen LSA zonder 4WD 😉
Fendt_favorit
Natuurlijk is LSA met 4wd. Daar staat die A voor. Maar je hoeft met een voorlader helemaal geen rekening te houden met de 4wd, dat bedoel ik ermee.
Fendttrisixfan
LSA is ALTIJD met 4WD maar een LS is niet altijd zonder 4WD
Fendt_favorit
Idd, de eerste generatie 300-serie was LS met of zonder 4wd. Laterna is dit veranderd in een `A` erachter.
keeko
L = Larm (geluidsarme cabine) S = Synchron (gesynchroniseerde versnellingsbak) A = Allrad (vierwielandrijving vanaf +/- 1984)
keeko
Controleer regelmatig de bevestigingsbouten van het voorladerframe rondom het koppelingshuis (bijvoorbeeld bij kleine beurt). Deze zijn namelijk gevoelig voor los lopen (ongeacht merk voorlader). Een voorlader van Fendt zelf heeft hier de minste problemen mee.
fendtjuh
Met kraantjes is het wel te doen.

Wij hebben er ook kranen tussen zitten, dat gaat opzich wel. Ideaal is anders, maar het wil wel.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 306 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
17
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
148