Illustratie van:

Ford 7810 kabelboom/dashboard

Ik ben opzoek naar informatie over dashboard aansluitingen.
en informatie over de kabelboom. Deze is namelijk kapot. ben ook opzoek naar een boek met documentatie weet iemand hoe ik hier aan kom

Deel dit topic

Reacties

jammermaarhelaas
Wanneer je de topicnaam veranderd zodat daarin te lezen valt dat het om de kabelboom gaat, dan heb je grotere kans op hulp. Bijvoorbeeld: Ford 7810 - Kabelboom dashboard.
Je kunt dit veranderen door ingelogd te zijn en dan rechts naast de topicnaam op de 3 punten te gaan staan met de muis. En dan kies je voor wijzigen/aanpassen topic.
Daanfordje
Ook wel handig om te weten: het gaat om de cabrio 7810 van je profiel?
Frank nies
Ja een Ford 7810 serie 3 cabrio
jammermaarhelaas
Hier kun je Engelstalige werkplaatshandboeken (gen.1) bestellen. Tevens staan er handleidingen bij op.
marktplaats.nl/a/boeken/…

De 7810 gen.3 staat hier niet specifiek in vermeld, maar wat betreft de bekabeling zal hij weinig tot niets verschillen van de gen.1 cabrio, ik neem aan dat er analoge tellers in zitten omdat het een cabrio betreft.
Daanfordje
@jammermaarhelaas hij heeft denk ik hetzelfde dashboard als een 6610 oid zonder cabine!
jammermaarhelaas
@Daanfordje

Ja, daar ga maar van uit.
Frank nies
Ja analoge tellers zelfde als de andere series zonder cabine
jammermaarhelaas
Is er veel kapot aan de kabelboom? Wanneer er een aantal draden kapot is, is dat ook wel te maken, dan heb je geen hele nieuwe kabelboom nodig.
Heb dit zelf bijvoorbeeld gehad met de stekker aan de kabelboom voor de knipperlichtschakelaar, daar waren 3 draden zo goed als doorgesleten, heb er bij elk een stuk nieuwe draad tussen gemaakt, en alles doet t weer.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0