Lely Demonstratie Dag geslaagd !

Trekker Trekker- Op 23 Juni vanaf 19:30 gaf Lely machines een demonstratie van een tal van machines. Waaronder vier maaicombinaties, twee schudcombinaties, twee harkcombinaties, een perscombinatie én tot slot een opraapwagen.

Dit alles beschikbaar gesteld door: Loonbedrijf R. de Bruijn uit Steenbergen, Bayens Mechanisatie Oosterhout, Bezooijen & Schreuders én Lely machines. Hierbij goede en duidelijk commentaar geleverd door één van de vertegenwoordigers.

Na afloop was er tijd om de machines nogmaals goed te bekijken én extra info te vragen óf om zelf op te zoeken in de tal van brochures van Lely machines.

Ook Trekker Trekker was er bij, om hier de nodige info en beeldmateriaal te schieten. ( Zie trekkertrekker.nl/ voor méér, dit in een 6-delige reportages te zien.)

Met vriendelijke groet,

Perry- Fendt

Deel dit topic

Reacties

fendtinterfan
Haha,mooie machine's die lely's
Fokke
Komt er vanaf nu iedere keer een topic wanneer jullie bij een evenement/demonstratie aanwezig zijn geweest ?
TurnMeLoose
Natuurlijk is reclame voor hun site hè....
Boerenjongen16
@ Fokke Er was nog niks van te vinden 😉 ... terwijl toch wel de wat grote landbouwsites aanwezig waren. Gewoon extra info voor op Tractorfan ?
Fokke
Uiteraard 😉 , maar wat de één doet wil de ander ook. Dus in hoeverre dit in de hand te houden is ?
Boerenjongen16
@ Fokke Zie je ook niet klagen als er tig ( in dezelfde rede) van Boerderij op staan ...
Fokke
Nu is die RSS Feed (of hoe dat geval ook heet 😉 ) ook moeilijk te beïnvloeden, of begrijp ik je nu verkeerd ?
TurnMeLoose
Dat is een samenwerking tussen TF en Boerderij dat kun je niet vergelijken...
Boerenjongen16
@ TML/ Fokke Okay, maar je ziet ook ( nog steeds) de volgende topics: 'Wie gaan er naar trekkertrek .... ? '

Volgens mij had Tinus hiervoor ook een Agenda geopend. Nu plaatsen wij een keer zo'n topic, om het nieuwste nieuws ook op tf.nl bekend te maken. En dan begint er min of meer gezeurd te worden.

@ Fokke Even gewoon gezegd. ( Mierenn**kerij) 😄
Fokke
Gezeur ? Dit is/was bij mijn weten gewoon even een discussie zoals die hier wel vaker worden gevoerd. Niks mis mee 😄 . Ik ben niet uit op gezeur o.i.d. dergelijks, zeker niet op internet !!

Jullie als TrekkerTrekker doen dit heel netjes (goed stukje tekst e.d. !) Maar ik vroeg me net als in de 2e reactie hier af hoe dit stukje reclame (noem ik het maar even 😉 ) in de hand te houden is. Niets persoonlijks 😛
Boerenjongen16
Natuurlijk is het een stukje reclame, ontken ik hélemaal niet ...
Was prachtig en gezellig die lely demo avond
Boerenjongen16
@ Thom Zeker prachtig ! Zometeen deel 2 alweer te vinden mét alle machines aan het werk en wat bijbehorende informatie 😄 !

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1