Fendt 103 - Hydrauliek aansluitingen onder verdeelblok.

Ik heb Fendt 103S gekocht waar op dit moment de olie onder uit het verdeelblok van de hydauliek verdeler spuit...Na demontage blijkt het revisie bedrijf (uit Veenendaal) verkeerde fittingen te hebbeb gebruikt...Vakmensen.
Ik ben op zoek naar een knie fitting, 18mm. buiten-conisch / buiten met snijring aansluiting 12mm.

Iemand enig idee waar deze te koop zijn. Ik heb een leverancier via internet gevonden, maar het lijkt mij iets overdreven om 500 stuks in te kopen.
Provily

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

Koiter
Lmb kan ze zo bestellen, dan weet je ook zeker dat je de draadmaat goed hebt
Provily
[quote="@Koiter" p="1454834"]De buiten maat is opgemeten met een schuifmaat. De ene aansluiting zit in het verdeelblok en zou conisch moeten zijn. Ik ben bij verschillende hydrauliekboeren geweest maar deze kunnen iets dergelijks niet leveren. Ik heb verschillende verlopen en knieen gehad maar deze passen niet tussen het blok en de achteras...
Tinus
Heb je ook art. nummers oid?
Tinus
Heb je ook art. nummers oid?
Provily
@Tinus Nee, deze staan er niet op. Ik heb alleen de maat van de schroefdraad 2x 18mm. 1x conisch (in het verdeelblok) en 1x met 12mm. snijring aansluiting, met wartel.
kievitjeburen
Hier kun je per stuk kopen, niet identiek maar voor een paar euro heb je een adapter met kniekoppeling. Nieuw en dicht. hydraulicworld.nl/products/1395/…
Provily
@kievitjeburen Bedankt boor de link. De juiste knieen gevonden...
redeagle14
@Provily bij Kramp kennen ze wel WEV12SM18 maar geen WEV12SM18.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 103 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!