Blanke lak

Hallo ik heb mijn 1455 opnieuw gespoten nou wou ik hem nog over spuiten met blanke lak maar welke kan ik hiervoor gebruiken want de meeste zijn aleen maar geschikt voor hout of gaat het daar ook mee ik hoor het graag mvg dirk

Deel dit topic

Reacties

christelthijssen
Er is echt wel geschikte blanke lak beschikbaar hoor alleen als je dat nu nog moet doen kom je te laat... dan moet je alles weer met schots bride schuren anders houdt het er niet op. succes ermee
Fendt_favorit
Daar ben je nu te laat mee, blanke lak moet er meteen achteraan met spuiten.
Steyr thomas
Wij spuiten nooit met blanke lak over het spuitwerk. Als je eens een keer iets bij wil werken zie je gelijk zo'n lelijke plek er op.
Boerenjongen16
Inderdaad ben je te laat mee ... maar ik pak gewoon altijd blanke lak uit een groot blik, van ik dacht een Duits merk, zal hem vanavond nog is opzoeken 😉 Die is speciaal voor metaal.
hans515
Ik dat is onzin want blanke lak spuit je pas als je verf droog is!!
kan je ook gewoon bij een auto spuiter halen!
ValtraStisch
Het is het beste om de lak direct mee te spuiten.Je kunt het nadien wel doen maar de hechting is minder.Sparex heeft een goede blanke lak in zijn pakket.
Fendt_favorit
Sparex gewone lak moet je niet nemen, dat is rommel.

Je moet Erbedol verf pakken. Dat komt uit Duitsland en is gewoonweg super!
Fokke
Transparante lak spuiten of schilderen komt alleen wel een stukje meer bij kijken dan gewone verf, heb ik mij laten vertellen door iemand die zelf boten bouwt 😉 .
Wanneer hij zijn bootjes met transparante lak spuit gaat hij naar een speciaal daarvoor ingerichte kelder waarvan de wanden helemaal beplakt zijn met plastic, en daar staar hij dan in z'n zwembroek :lol: .

Want als er stof o.i.d. bij komt zie je dat gelijk in 't resultaat, ik heb geen idee of dat echt zo precies komt 😉 !
mickheijboer
Ja je ben nu telaat zal even mooi lijken maar dan zal hij bladeren. Mooiste is nat op nat met 2k lak dan heb je een goede hegting. Met gewone lak moet je het spuiten als de gewone lak net droog is
KHD Deutz-Fahr
Er is genoeg blanke lak te koop voor metaal, in de industrie spuiterij (schade herstel) word het heel veel gebruikt.

Blanke lak is altijd nodig bij metallic lakken, bij normale lak hoeft het niet. Blanke lak is wel aan te raden, want het zorgt er voor dat lak niet verkleurt.
fendt4s
Niet verkleurd heb tig auto rode autos gehad die dus wel verkleurde en de blanke lak ging op een geven momeent los zitten khd deudz-farh

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
13