International 1255 XL - Hoe remmen vervangen inter 1255xl

Beste
ik wou vragen of dat er al iemand ervaring heeft met remmen te vervangen van international 1255 xl. ik heb de trompet er al afgehaald en het tussenstuk waar de remmen in zitten ook maar ik krijg de behuizing van de remmen er niet uit. weet toevallig iemand dit of is hiervan ergens een tekening.

sven
inter 1255 xl

Reacties

Arrie94
Trompet in z'n geheel eraf gehaald? Aan de kant van de bak kan je dan als het goed is de remtrommel zo van de steekas afschuiven.
Sanderford
Moet je bij deze ook niet eerst de remschoenen terug stellen voordat je de remtrommel eruit kan tillen? Dat was bij m'n 1246 namelijk wel het geval
henry case IH
@Sanderford de remschoenen zitten achter de remtrommel deze moet je eerst verwijderen alst goed is. Maar nu kan het zijn dat er een braam- rand zit in de remtrommel dat je hem er niet makkelijk af krijgt dat heb ik bij ons aan 1 kant gehad.
Arrie94
@Sanderford Het zou kunnen dat de remschoenen zo in de trommel gesleten zijn dat er een slijtrand ontstaan is waaraan hij blijft hangen. Dan heeft terugstellen van de remmen inderdaad wel zin.

Ik weet alleen niet zeker hoe dat bij deze serie moet. Bij de wat oudere bakken kan dat met een gebogen schroevendraaier of iets wat daar op lijkt.
inter 1255 xl
Bedankt voor de reactie maar ik krijg de remtrommel niet van de steekas zou dit kunnen dat er een braam op zit
Fendttrisixfan
@inter 1255 xl
Kan je er geen polietrekker op zetten?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1255 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!