Illustratie van:

Ford 2000 - Motor revisie: verschillende motoren?

Wij zijn op zoek naar een revisie motor voor onze Ford 2000. We hebben er nu een 3-cilinder op zitten met een select-o-matic versnellingsbak. Zijn wij gebonden aan een 3-cilinder motor? Lopen we tegen problemen aan als de ruilmotor niet specifiek overeenkomt met de huidige? Of kunnen we uit met een revisie motor van een willekeurige Ford 2000? Alvast dank voor het meedenken?

Deel dit topic

Reacties

ford3000case745
De motoren zijn allemaal gelijk. Je kunt dus gerust een blok van een ford 2000 met normale transmissie er voor zetten. Maar is het oude blok niet meer te reviseren dan?
RPCounty
Je kunt er in principe elk model BSD Ford motor voor zetten. Wat is t probleem van jullie motor?
Te weinig compressie, slecht(er) starten en nu helemaal 'dood'. Op naar een volgende level met een revisie motor.
RPCounty
@gerbrand-van-barneveld en ga je die dan zelf reviseren of zoek je een revisie shortblock of en geheel gereviseerde draaiende motor?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!