Ravage op de weg na omkiepen aanhanger met ''stro''


TILBURG - Een omgekiepte aanhangwagen zorgde zaterdagochtend voor een ravage op de de kruising van de Baroniebaan met de Ringbaan-West in Tilburg.

Deel dit topic

Reacties

ronald73
Tsjongejongejonge, hahaha, wat een deskundige verslaggeving toch weer. Titel: aanhangwagen met stro. Verder in artikel staat: gehakselde mais. Er wordt gesproken over opruimen van troep (!) ipv gehakselde mais of stro. Later een een of andere Tweet over een trekker die z'n hooi verloor...
O ja, het is niet bekend hoe de wagen kon kantelen. Het gebeurde vast zomaar 😉
walker1
@ronald73 maakt het wat uit wat er precies op de weg ligt? Ik zit zelf veel op de weg en als er dan weer eens file is door een gekantelde vrachtwagen, dan interesseert het mij niet zoveel wat de lading is. Het is niet zo dat in de file staan voor mij een stuk dragelijker wordt als blijkt dat er mais op de weg ligt in plaats van stro. Probleem is die gekantelde kipper, de inhoud daarvan is bijzaak. Niet elke journalist of fotograaf is landbouwspecialist en ze komen daar voor een verkeersongeval en niet voor een fotoreportage van een landbouwgewas.
ronald73
Quote Reactie van @walker1:
Niet elke journalist of fotograaf is landbouwspecialist en ze komen daar voor een verkeersongeval en niet voor een fotoreportage van een landbouwgewas.

Nee, dat weet ik. Ik heb alleen de indruk dat die journalist vrijwel 0,0 interesse heeft in z'n eigen werk.
+3
Stier69
Ik zeg altijd; Als hij stilstaat valt ie niet om. Dus het zal wel weer te snel gegaan zijn. En anticiperen is ook belangrijk om je in het verkeer niet te laten foppen.
mike_v
Een bouwkraan staat toch ook stil @Stier69?
Voor hetzelfde geld reed hij 30 en moest hij uitwijken, borduur op moeten met rijden twee lekke banden aan buitenkant bocht als gevolg.
hobby boer en co
Ik zeg altijd maar zo stilstand is terug uit gang, hij zal wel vooruit zijn gegaan.
Wat een conclusie.
Het hoeft niet te snel zijn gegaan als je ligt te slapen.
Technisch kan er ook t een en ander niet gewerkt hebben.

Vragen vragen vragen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0