International 745 XL - Achterbrug lek, dikke olie? (lijkt/ruikt als vet)

Ik weet dat hier een topic over is (tractorfan.nl/topic/10117/) maar ik heb hier nog iets anders raars bij, ik heb niet echt een olie lek, maar aan de binnekant van het wiel zit allemaal olie wat op vet lijkt. Bij de naaf zit ook iets wat op vet lijkt, ik vind het best raar, nog nooit gezien/gehoord.
iemand die mij kan helpen?

Met vriendelijke groet
Reinier van der Heijden
Reinbier2000

Reacties

redpower956xl
Als ik zo lees lijkt mij dat gewoon de keerring lekt. Cardanolie ruikt nl. naar zwavel en andere olie niet.
+1
schluterman
@redpower956xl 80w90 is dat meestal
jo845xl
Laat die olie van de trompet er maar eens af , kun je zien wat er uit komt , waarschijnlijk nog nooit vervangen geweest !
Trompet zal er sowieso eraf moet om keerring te vervangen , vervang dan gelijk ook het lager .
Gust Daneels
Het zal wel zijn dat de oliekeerring die lekt,heb het zelf ook voor gehad. Niet zo moeilijke job om hem te vervangen.
Han745XL
Ja dat is de oliekeerring van dat wiel, hebben wij ook gehad met onze 745XL. Even laten vervangen (of zal doen kan ook) en het is weer weg
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 XL en hebben de trefwoorden lek en achterbrug olie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!