Valmet 505 - Waar moet het kenteken worden gemonteerd?

Ik ben op dit moment bezig mijn valmet 505 te restaureren en daarna is het de planning om er kentekens op te laten zetten. alleen heb ik geen idee waar er verplicht moeten zitten. voor 1 achter 1 of juist alleen achter en verplicht op het dak van de cabine of juist niet?

Deel dit topic

JensPal

Reacties

Fast Eddy
Voor op de gril of tussen de werklampen voor en achter op de cabine.
JensPal
@Fast Eddy maakt het uit als hij achter op het spatbord staat in zo een vierkant model?
Fast Eddy
@JensPal

Maakt nu niks meer uit als hij maar duidelijk te zien is. Vroeger moest er een lampje op schijnen. Maar tegenwoordig reflecteren ze beter. Dus hoeft er geen lampje bij.
mike_v
Zeker @Fast Eddy? Volgens mij is nummerplaat verlichting nog steeds verplicht.
Fast Eddy
@mike_v

Wij hebben er geen verlichting op nooit geen gezeur gehad.
Bij auto`s en vrachtwagens is het wel verplicht.
mike_v
Je bent van Vries @Fast Eddy? Dat ligt niet bepaald tegen een landsgrens. Heb je een GV kenteken? Zoniet is het maar logisch dat je er nooit problemen mee hebt gehad omdat je geen kenteken moet hebben...
Fast Eddy
@mike_v

Ja daar kom ik weg. Maar mijn werkgever heeft ook nog een vestiging in Coevorden. Daar gaan ze nog wel eens de grens over. En we hebben af en toe ook een klus in Duitsland of Belgie.
mike_v
Zeker @Fast Eddy? Volgens mij is nummerplaat verlichting nog steeds verplicht.

Of het in Nederland verplicht is op een trekker; Lijkt me niet aangezien ze momenteel nog niet eens verplicht zijn een kenteken te hebben.
Kanttekening: Zie dat je van Stramproy bent? Dan heb je waarschijnlijk reeds een gv kenteken?
valmet
Als nieuw zat er een houder voorop de grill
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valmet 505 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!