Te koop: Hefinstallatie Ford 5610

Hi allemaal!

Sinds vandaag ben ik nieuw hier op dit forum, neem me niet kwalijk als ik iets verkeerd post.
Als vliegclub in zeeland hebben wij elke dag onze trekkers nodig om zwaar, maar ook licht werk op de grasbaan te verrichten. Onze vloot bestaat uit enkel Ford trekkers, allen in goede mechanische staat.
Op dit moment hebben wij de volgende trekkers tot onze beschikking:
-Eenmaal Ford 2000,
-Eenmaal Ford 4610,
-Eenmaal Ford 5610.

Aangezien onze Ford 5610 enkel wordt gebruikt om de lier te verplaatsen willen wij de hefinstallatie te koop aanbieden. Zie de foto's voor de onderdelen hiervan.
T.e.a.b.
Ophalen in Burgh-Haamstede, Zeeland op afspraak.

Vr. Gr.
Tom
Otterspeer

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

ford 9600
Wat is je vraagprijs
Otterspeer
@ford 9600 Nog geen concreet bedrag, doe een goed bod in PM!
blue-ford4600
Ik zou de hef er gewoon mooi bij halen. is beter voor de verkoop ooit
+2
SjorsTh
@Otterspeer sorry dat ik me bemoei. Ik zou de hef nooit los verkopen. Zonde en schiet je niks mee op. Verkoop je de spiegels ook omdat de tractor nooit de weg op komt? Korte termijn visie om waarschijnlijk wat geld te krijgen voor de club. Trekker wordt veel minder waard dan het geld wat je krijgt door verkoop van deze onderdelen. Probeer deze onderdelen maar te vinden in deze staat, kun je stad en land af rijden. Een koper zoekt straks liever verder naar een tractor die compleet is...
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!