International 744 - Verstellen van de brandstofpomp

Morgen gaan we een 744 testen waarvan de brandstofpomp na vervanging waarschijnlijk niet helemaal lekker staat, we hebben een temperatuurmeterset geleend om de uitlaattemperatuur te meten, nu is mijn vraag, naar welke kant moeten we pomp verdraaien, om bv de pomp later te zetten (dwz van bv 16 graden naar 15 graden) gezien vanaf de zit plaats.
Het gaat om de buitenkant van de pomp, niet in de distributie.

Deel dit topic

boerontour

Reacties

jo845xl
Weet ik niet vanbuiten maar dat kun je zelf ook wel zien .
Je kijk waar de leiding van de eerste cylinder op de pomp zit , dan kijk je waar de leiding van de derde cilinder op de pomp zit , die volgorde op de pomp is de draairichting , draai je dan de pomp in dezelfde richting dan verlaat je die .
boerontour
T in iedergeval tegenover gesteld van de distributie verstelling?
unipower
Vanaf de distributie gezien tegen de klok in vroeger en met de klok mee later. Vrij logisch eigenlijk 😜 Dus vanuit de cabine rechtsom vroeger en linksom later
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!