Illustratie van:

Ford 7000 - Bevestiging stabilisator steun in combinatie met Fritzmeier steunen

Aan de eigenaren van een 7000 of 5000 met de combinatie extra hefcilinder en Fritzmeier rolkooi steunen in de spatborden.

Ben bezig een 7000 te restaureren en tegelijk te voorzien van Fritzmeier steunen omdat er een rolkooi op komt.
Met de lange spatbord bouten bij de achteras zitten de steun van de 3de hefcilinder vast en de stabilisator steun. Bij de positionering van de bouten ben je afhankelijk van de gaten in je spatbord, de Fritzmeier voeten aan de steunen en de uitsparingen in de gietwerk van de achteras. De voet van iedere fritzmeier steun dekt ook gaten af in het spatbord waardoor je daar geen bouten door kan steken ter bevestiging van de stabilisator steun. De stabilisator steun heeft 4 bouten nodig. Ik kom niet uit. Hoe zit dit bij jullie? De fritzmeier steunen zijn origineel van een Ford 7000 geweest dus moeten goed zijn.

Groeten,
Sjors

Deel dit topic

Reacties

SjorsTh
Ps. Bij de foto's heb ik gekeken en er staat een tractor bij met deze combi die een restauratie ondergaat. Helaas zijn de foto's verkeerd genomen om de oplossing te kunnen zien.
SjorsTh
@RPCounty u weet misschien de oplossing? Volgens mij kom ik er niet langs onder de astrompet een adaperplaat te maken waar tegen ik met tapbouten weer de stabilisator steun kan monteren.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0