Illustratie van:

Fendt Farmer 1Z - Zijn dit goedde trekkers?

Hallo mensen

ik ga morgen bij een 1z kijke
hij vraagt er 1750 voor.
nieuwe verstuivers koppakking filters en olie.

hij loopt super zecht hij (is een collega van mij) maar zijn dit goedde trekkers waar je jaren mee vorruit kunt voor de hobby zou maar zeggen. er moet nog wel wat aan gebeurd worden oa licht enzo maar verder is hij prima. '
wat zouden jullie doen?

alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Fendt_favorit
Zijn zeer goede trekkers! Niks mis mee. Heeft hij hef? Ze zijn met en zonder hef verkocht. In wat voor een staat is hij optisch? Geen stukken uit rooster in motorkap geslepen enzo? Is verlichting origineel?
inter453
Ja hij heeft een hef. zit nog in origeele lak her een der wel wat beschadigingen/deukjes.

veel mensen zeggen kijk naar de versnellingsbak maar wanneer weetje nou ofdat die gaar is?
Fendt_favorit
Versnellingsbak kan bijna niet gaar zijn bij zo`n tractor. Die is zo simpel en degelijk uitgevoerd. Als je hij niet uit de versnelling springt, en goed schakelt in alle gangen is hij goed. Terug schakelen kan natuurlijk niet bij deze tractor, hij heeft geen gesynchroniseerde versnellingsbak.
Meneer Kool
'hij loopt super zecht'
ik neem aan dat je bedoeld dat hij super slecht loopt? want dan zou ik hem gewoon niet kopen(of je moet er echt mee willen knutselen..). hoe goedkoop die ook is. En de vraag is wat je er precies mee wil hobby'en.. Als je hem vaker wil gebruiken zou ik een kleine 100 serie nemen. 102 0f 103s. Met gesynchroniseerde versnellingsbak dus. Kost heel iets meer. Maar dan heb je echt een goed trekkertje.
Fendt-Niels
Hij loopt super zecht=zegt hij

volgens mij wel een redelijk prijs als alles verder deugt op verlichting na
Fendt615LSA
Zucht.......


LEER EENS FATSOENLIJK TYPEN!!!! ZEKER ALS JE ZELF EEN VRAAG STELD!!!
Fendt_favorit
Dan moet je dit zelf ook doen, want het is vraag `STELT`

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 1Z ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2