John Deere 1120 - Hendel tussen stoel en hydrauliek hendel.

Tussen de stoel en de hydrauliek hendel zit een hendel die je in meerdere standen kan zetten. Weet iemand waar deze voor is?
gertjan-kaashoek

Reacties

+1
Henk 1120
Deze is voor de diepte of trekweerstandsregeling van grondbewerkingswerktuigen. Deze heeft 5 standen, D bovenaan, LD in het midden en L onderaan. Daartussen zitten ook nog 2 standen. De L staat voor de trekweerstandsregeling, waardoor de ploeg bij een golvend terrein automatisch word geheven, als hij verder de grond in zou duiken. Hierdoor zorgt hij er voor, dat de ploeg op heuvelachtig terrein even diep blijft ploegen. De D daar hoort hij normaal op te staan, bij het gewoon heffen van bijvoorbeeld een grondbakje of een cyclo maaier. LD is een meng regeling, voor als je op een perceel met verschillende grondsoorten ploegt, dan zal hij bij verhoogde weerstand niet te snel te hoog heffen...
gertjan-kaashoek
@Henk 1120 ik dacht wel zoiets bedankt
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1120 en hebben de trefwoorden john deere , stoel en hendel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!