Ervaringen met Delegro

Wat is jullie ervaring met de firma Delegro ik heb een negatieve namelijk, ik heb een aantal onderdelen daar gekocht waaronder een nieuwe tracktormeter, na aansluiten en inschakelen van verlichting kwam er condens op het glas aan binnenzijde hetgeen olie emulsie bleek te zijn. Heb de verlichting een paar dagen aangehad in de hoop dat het zou verdampen, echter hetgeen achterbleef op glas en wijzerplaat ziet er niet uit. Dit gemeld en teller retour gestuurd reactie is je hebt het zelf fout gedaan geen garantie, en dit in drie woorden. Hebben jullie ook gelijke reacties van dit bedrijf?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Hier te zien de condens van olie die ontstaan is.

Reacties

walker1
Wat moeten wij met dit topic? Ik kan vanaf hier niet beoordelen of de fout bij Delegro ligt of toch bij jou en dat je inderdaad de boel fout aangesloten hebt of zo, ik was er niet bij toen jij dat deed.
Je geeft ook aan dat je een aantal onderdelen daar gekocht hebt, zijn de andere onderdelen, dus op die meter na, wel goed?
phaulips
@walker1 Het eventueel fout aansluiten van de teller kan er niet voor zorgen dat er olie in zit, lijkt me dus duidelijk dat dit niet door elektrisch bedraden kan komen 😁 Er zal bij de productie of opslag iets mis gegaan zijn waardoor olie in de behuizing opgesloten is, deze word door de warmte van de schaalverlichting damp en slaat neer op glas en bij afkoelen druppelt het op de wijzerplaat. Het gaat mij om de reactie en afwijzen van hun verantwoording, wil daar collega tractor liefhebbers dan op wijzen, en vraag me af of er meer gelijke ervaringen zijn.

Vriendelijke groeten,

Paul
walker1
@phaulips Ja maar die olie zal toch al wel in de meter gezeten hebben? Dit zijn van die typische kwesties die voor zo'n bedrijf ook lastig zijn. Zij sturen iets op, jij gaat het inbouwen en daarna is er iets niet goed. Ja, zeg het dan maar, was het al niet goed voordat het opgestuurd werd? Heeft een koerier de doos waar het inzat een paar keer laten stuiteren? Heb jij met inbouwen iets niet goed gedaan?
Tot waar is zo'n webshop aansprakelijk? Het is altijd wel erg makkelijk zo'n bedrijf zwart te maken, wij kunnen vanaf de computer ook niet zien waar het fout is gegaan of wie er iets fout heeft gedaan.
Wimsumar
Beste Phaulips:

Quote:
Dit gemeld en teller retour gestuurd

En nu? Heb jij de 'beschadigde' teller weer van Delegro retour gekregen?
+1
goeiedag eem
Ik heb er de laatste tijd een paar keer wat besteld en altijd netjes optijd geleverd en geen problemen gehad met de kwaliteit van de onderdelen, ik ben er goed tevreden over,
+1
Frederick
Heb er ook al een paar keer besteld en geen problemen gehad. Vriendelijkheid moet je er niet verwachten maar maakt me niet zoveel uit als de onderdelen in orde zijn. In ieder geval toch 100 keer beter dan histoparts.
Husqvarna
Is dit eigenlijk een Chinees product of origineel iets zoals VDO, een drupje olie kun je bij de eerst toch verwachten gaat ie toch niet van roesten en misschien verdwijnt het ook vanzelf.
+1
Deutz-oldie
Wij kopen daar regelmatig, nooit klachten gehad 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0