Illustratie van:

John Deere 1950 - john deere model 1950 remolie vervangen

De remmen werken niet goed meer. Bij het remmen moet je een paar keer op de rem pompen en daarna voel je dat de rem remt. De remlichten gaan ook niet meer. Ik heb het contact van de rem eens getest en de remlichten werkten dus lichten zijn niet defect. Volgens mij zit er te weinig remolie op. Maar waar moet je die remolie bijvullen?
Achteraan zit een plastieken groene dop en daar komen de remleidingen op toe maar er kan wel zeker 7 liter in. Is dat normaal dat er zoveel remolie in moet? Of waar moet je de remolie dan bijvullen of vervangen?
De tractorolie is ook vervangen ongeveer 6 liter ( reservoir zit vooraan).

Mvg, joachim

Deel dit topic

Reacties

hewi hendriks
Remmen worden gevuld via de achterbrug olie via retour besturing, bij ontluchten continiu stuur draaien, verder normaal ontlucht proces volgen
minkema
Ja de remmen voelen dus sponsig.

nu is er een marchet van de remcilinders lek.
als ik jou was zou ik gewoon een komplete revisie set ervoor bestellen en dan ben je er in 1 keer af.

of je haalt het hele blok eraf en laadt het bij een dealer reviseren.
tractorliefhebber
Je hebt er toch zeker geen remolie ingegooit hoop ik?
krickie
Ik heb er nog geen remolie ingegoten.
tractorliefhebber
Mooi want dat mag er ook absoluut niet in!
Tom VB
JD maakt gebruikt van achterbrugolie om te remmen.
krickie
Ok, maar langs waar moet ik dan de olie vervangen?
tractorliefhebber
Olie verversen is natuurlijk nooit verkeerd alleen los je jouw probleem er niet mee op. Jij hebt waarschijnlijk de klepjes in het remblok lek. Ik zou jou willen aanraden naar de dealer te gaan aangezien je technische kennis blijkbaar niet voldoende is om dit zelf te doen. Ik bedoel dit niet vervelend of neerbuigend trouwens.
krickie
Oke bedankt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
7