Fiat 450 - Versnellingen lopen vast pookprobleem?

Ik bezit een tractor FIAT 450, bij het veranderen van versnelling lukt soms niet meer om van versnelling te veranderen. Als je hetgaspedaal indrukt , valt de motor stil.
Enige oplossing is deksel van versnellingspook losmaken.
3 staven gelijkzetten, deksle erop en probleem is weer opgelost voor een tijdje.

Deel dit topic

Christinel

Reacties

+1
thomasvw13
Dan staat hij warscheinlijk in 2 versnellingen te gelijk.
Christinel
@thomasvw13 Blijkbaar wel, maar . Ik heb nu een andere pook op een andere plaat kunnen pgebruiken en het is beter, maar het is nog niet volledig opgelost. Ik zoek nu een andere pook met plaat.
fiatfan
@Christinel je kunt de onderkant van de pook weer oplassen, maar er is ook gewoon een nieuwe pook te koop bij tracpieces via uw mechanisatiebedrijf. ook die schuifplaatjes aan de onderkant van de deksel moet je dan vernieuwen. als de pook er aan de onderkant nog redelijk uitziet zijn alleen de twee pennetjes versleten die bovenop de deksel zitten, die het draaien van de pook voorkomen. kosten echt bijna niks
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!