Illustratie van:

Fiat 211R - wat is bouwjaar van tractor fiat 211R op typeplaatje staan 3 nr: li boven 614.000. re boven 071404 en re onder 117037

Deze gegevens staan op het alu plaatje op het dashboard

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Hansio: De website die ik als bron gebruik voor FIAT-documentatie is al een aantal dagen gesloten wegens onderhoud. Een eerder FIAT 211R-topic hier op het forum doet mij vermoeden dat er geen 211-documentatie online is. In onderstaande topic wel een goede tip waar info te halen is:

tractorfan.nl/topic/68589/…
gerard312
Als je bij de achterkantvan de 211 kijkt ,aan de rechtrkant naast de hefcilinder zit de beugel waar je de zwaaihaak in kan verplaatsen daar zit een oor op gelast. En daar achter zit een aantal cijfers en nummers gestanst waaronder het jaartal. Bij mijn is die van 1960,maar is niet bij allemaal zo goed leesbaar.

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 211R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0