Bende trekkerdieven opgerold in Polen

Beste forumleden, hier de tekst van de poolse website van de politie. Ik heb de tekst via google.translate geplaatst voor degene die het hele artikel willen bekijken. Ik vond het even iets teveel om zelf voor jullie te gaan vertalen 😉

De CIA heeft een criminele groep opgebroken waarvan de leden tractoren en landbouwmachines in de EU hebben gestolen

Het beveiligen van meer dan 170 landbouwmachines en tractoren is het gevolg van vele maanden werk door politieagenten uit Poznan CBŚP, onder toezicht van het departement van Poznan van het Nationaal Openbaar Ministerie. De politie arresteerde 23 mensen die vermoedden betrokken te zijn bij de georganiseerde misdaadgroep, die zich bezighouden met diefstal en latere legalisatie van trekkers en landbouwmachines en fraude bij hun verkoop. Onderzoekers geïdentificeerd 72 voertuigen die in de EU zijn gestolen, in totaal meer dan 24 miljoen zlotys.

Politieagenten van de Poznan CBŚP hebben vastgesteld dat het land wettelijk geldt voor trekkers en landbouwmachines die waarschijnlijk afkomstig zijn uit diefstal uit EU-landen. Als gevolg van het materiaal was diefstal van trekkers voornamelijk in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Denemarken en Zweden. Vervolgens werden deze machines vervoerd op het grondgebied van de Republiek Polen, waar gespecialiseerde leden van de groep legale voertuigen legaliseren door wijzigingen in identificatie en vervalsing van documenten. Deze machines werden verkocht door legale exploitanten, met behulp van webportals, aan nietsvermoedende klanten. De kopers waren vooral boeren die de apparatuur tegen aantrekkelijke prijzen kochten.

Tijdens de verklaring van de zaak hebben de politieagenten samengewerkt met de verbindingsofficieren van de Poolse ambassades in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, waardoor de uitwisseling van informatie over interserviceonderzoek werd gevraagd. In vele implementaties in het hele land waren officieren van verschillende politie-eenheden, evenals officieren van de grenswacht in Sławaty. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder toezicht van het departement Wielkopolska van het externe ministerie van georganiseerde criminaliteit en corruptie van het Nationaal Openbaar Ministerie in Poznań.

Als gevolg van 23 maanden werk werden 23 verdachten gearresteerd, waaronder 8 mensen op twee transacties in de landbouw die enkele uren geleden in Duitsland werden gestolen. De verdachten zijn schuldig aan het leiden en deelnemen aan een georganiseerde criminele groep, evenals beschuldigingen van diefstal, vervalsing, fraude, vervalsing van documenten en verwerking van legalisatiepunten. In verband met 17 gevangenen besloten de rechtbanken voorzorgsmaatregelen in de vorm van tijdelijke aanhouding. Volgens onderzoeken hebben de verdachte overtreders een blijvende bron van inkomsten gemaakt. Onderzoekers hebben bijna $ 1,9 miljoen van verdachte eigendom gekregen. In de loop van het onderzoek werden meer dan 170 machines en landbouwtrekkers beveiligd.

De laatste uitvoering op de politie werd uitgevoerd in de wojewodschap Kujawsko-Pomorskie. Drie boerderijtrekkers en een telescopische loader werden in Duitsland gestolen, die in Duitsland werden gestolen. De totale waarde van het vastgoed in deze activiteiten bedraagt ​​slechts ongeveer 1,4 miljoen zlotys. De man die door de rechtbank in beslag genomen werd tijdelijk voor 3 maanden gearresteerd. Als gevolg van de studie zijn 72 mechanische voertuigen die in de EU zijn gestolen, in totaal meer dan 24 miljoen zlotys geïdentificeerd met mechanische expertise. Een deel van de herstelde en beveiligde apparatuur is al teruggestuurd aan legitieme eigenaars.

Onderzoekers blijven het exacte aantal geautomatiseerde voertuigen en landbouwmachines bepalen. De zaak is van ontwikkelingsvorm en onderzoekers sluiten geen verdere detentie uit.

Publicatie datum 27.10.2017

Bron:
policja.pl/pol/aktualnosci/…

Bron

Google Translate
translate.google.nl

Deel dit topic

Reacties

Ties6210
Ze halen ook bijna alles weg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden duitsland , gestolen , landbouw , landbouwmachines , tractoren , frankrijk , fraude , polen , diefstal , denemarken , studie , politie , machines , trekkers , loader , zweden en europese unie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0