Illustratie van:

Fiat 312 R - Fiat 312R

Dag,

Ik ben dringend op zoek naar een werkplaatshandboek voor de Fiat 312R. Is er mogelijk een forumlid die deze in het bezit heeft.

groet,

René

Deel dit topic

Reacties

fiat350
Ik heb zo'n boek ja...
guy
Ik zoek er ook nog ene voor dawe de onze open doen 😛
Same Minitauro 60
Guy, normaal gezien kan je op de beurs in Lochristi steeds oude folders en handboeken terug vinden bij een oude nederlandse verzamelaar. Daar heb ik het mijne ook vandaan gehaald 😉

Renu, breng eens een bezoekje aan de miniatuurbeurs in Zwolle, daar zal je die ook wel vinden zonder enige twijfel. Ofwel bij een lokale fiat of NH dealer eens gaan vragen 😉
Wat je ook kunt doen is eens mailen naar de vroegere fabriek. Meestal helpt dit ook wel, heb ik toch al goeie ervaring mee, die bezorgen je dan wel een kopietje 😉. Maar of dit bij Fiat zo is, dat weet ik niet 😛
guy
Tja, de invoerders van fiat bestaan niet meer in belgie, best eens een mailtje sturen naar witteveen, of de fiat club, die kunnen je verder helpen.
Same Minitauro 60
Geen enkele invoerder meer?
guy
Nee, nu zit dat in Zedelgem dacht ik. Vroeger zat Fiat in Waterloo/Louvain-La Neuve
peeke
Op trattore.it kan je onderdeelboeken downloaden, werkplaatshandboeken weet ik nie . Anders es effe kijken:-)
renu
Beste Fiat350, is het mogelijk dat ik het boek kopieer of inscan van je?

groet,

René
fiatfan
Ik heb laatst een boek geleend van een 411 van witteveen om te kopiëren, maar dat is toch een heel werk omdat het een gebonden boek is. maar bij trattore.it staan er veel op, maar niet de 312 maar wel de 315 en dat komt veel overeen denk ik
renu
Hee fiatfan,

Ik was zojuist op trattore.it aan het kijken. De 300-serie kwam inderdaad niet echt overeen met de 312R. De 315 echter wel. Dit is zeer goed bruikbaar. Bedankt voor jullie informatie en reacties. Zeer nuttig.

René
renu
Waar kan ik het beste onderdelen voor deze tractor bestellen? Is er in Nederland of België een dealer die nog onderdelen levert voor dit type? Of moet ik dan toch denken aan Italië. Nog niet zolang geleden al onderdelen voor mijn Moto Guzzi uit Italië gehaald, kan ik weer terug....:)
fiatfan
trattore.it/IE6/Fiat/…
ge pakt deze link en je zoekt bij de plaatjes het betreffende onderdelennummer. dan ga je naar tracpieces.com en vult daar bij oem het nummer in. daar vind je dan of het nog leverbaar is. tracpieces betrekt ook uit Italië. Je moet dan naar een dealer gaan in je buurt die dit voor je wil bestellen. je kunt het beste even bellen naar tracpieces bijv. in Heesch-NL welke dealer bij jouw in de buurt bij tracpieces kan bestellen. Zo doe ik het tenminste. alvast succes!
peeke
Hoi renu
als je naar italie moest gaan laat dan iets weten, kan ook nog wel het één en ander gebruiken. ( Best vrachtwagen mee nemen dan),. grapje:-)
renu
Heee Peeke, wellicht een leuk forum uitje voor de Fiat liefhebbers??
peeke
Vind ik een leuk idee.Kunnen we misschien best aan de spoorwegen vragen om een speciale trein in te leggen . Als al de Fiat liefhebbers onderdelen gaan mee brengen, is half italie leeg 😄
Gerwinb
Jammer dat de 411 er niet tussen staat, ik ben namelijk nog op zoek naar een werkplaatsboek en een onderdelen boek voor een fiat 411r.
Is er iemand die er toevallig 1 heeft liggen?
ha189
Heb wel onderdelenboek van 315.

kan je ook wel onderdelen leveren, weet ook nog wel veel te liggen.
RuudJohnDeere1640
Ik ben nu nog dringend opzoek naar zo'n handboek voor fiat 312r. Kan iemand me verder helpen?
Wimsumar
Beste @RuudJohnDeere1640: Stel je vraag bij Fiattractorclub.nl

fiattractorclub.nl/clubinfo.htm/

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 312 R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
19
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
18