Illustratie van:

Massey Ferguson 6445 - voorruit trilt

MF 6445

Wie weet misschien hoe het kan komen dat als je harder als +-30 km/h gaat dat dan de voorruit gaat trillen?

Deel dit topic

Reacties

Fendttrisixfan
Raamrubbers en indien het eentje is die open kan bouten van scharnieren wat los
fanMF
Oke
cih1056xl
Idd bij onze 6270 staat de ruit gewoon wat losjes die trilt ook weleens
dat is gedaan omdat ze hem eerst te strak hadden gezet waardoor het glas er uit barste 😃
massey8690
Bij de hele 6400 serie kan de voorruit volgens mij niet geopend worden, de ruit zit erin gelijmd iig bij onze wel (nu je het zegt valt me wel op dat er bij ons wat knarst als de trekker een beetje trilt, maar volgens mij is dat het glas van de spiegel die wat los zit)
Boerenjongen16
MF hé 😃
HollandNew
Dit doet onze NH nog niet eens 😃
bertus844s
Volgens mij heeft een mf 6445 een plakruit in kan dus niet los zitten in de raamrubbers, scharnieren of sluiting. Wel zit er een bevestinging dmv bouten bij de ruitenwisser en het dashboard. Misschien dat hier wat niet juist zit.
fanMF
Ik heb gekeken het is een plakruit:-)

boven aan de ruit zat lijm los
bertus844s
Even een bedrijf bellen die ook autoruiten monteren. Deze snijden de ruit er zou uit en verwijderen de oude kit en plakken de ruit er weer in. Vaak voor een redelijk bedrag. Heb het zelf wel eens gedaan maar is best veel werk. De oude kit verwijderen is echt een hoere klus. Primer en ruitenkit is ook niet goedkoop en bij "carglass" achtig bedrijf zit het meestal bij de prijs in. Informeer maar eens.
fanMF
OKE bedanky;-)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6445 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
3