Fendt 514 op eenzame hoogte

Fendt 514 op eenzame hoogte Ook in ons eigen Nederland wordt deze maand mechanisatienieuws van wereldniveau gepresenteerd. Vohamij Heythuysen, dealervestiging van Mechan Groep, zet een Fendt 514 op eenzame hoogte door de trekker aan te passen naar een gemeten bodemvrijheid van 67 cm. Rob Jenniskens van Vohamij Heythuysen vertelt: “Met deze bodemvrijheid hebben we ruimschoots antwoord op de vraag vanuit een nichemarkt. Maar voor dezelfde gebruikers is het zeker zo belangrijk dat we hiermee volledig voldoen aan de voorwaarden die we ons in de ontwerpfase hebben gesteld. Namelijk…

Bron

Deel dit topic

Reacties

+2
Koiter
Zitten er nou alleen grotere banden onder? 😂
walker1
@Koiter Dat zal idd wel de grootste aanpassing zijn. 67 cm bodemvrijheid is ook weer niet zo extreem veel. Standaard zit een 514 op 51 cm.
ej-van-de-voort
Pas stond er een Nh tm met 70 onder de vooras in de trekker, dus zo eenzaam is die hoogte niet

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker en fendt geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN