Gezocht: Massey ferguson 6290

Ik zoek een mf 6290 met niet al te veel uren te koop
kristofh

Reacties

Jasperfendt
@EA_MF Verkopen dat ding
EA_MF
@Jasperfendt @kristofh ik zou zeggen, bied eens geld! 😆
kristofh
@EA_MF rijden jullie al lang met die mf. Bevalt hij een beetje?
MF 2725
@kristofh Toen bleef het stil! 😄
EA_MF
@kristofh nieuw gekocht in 2003, sindsdien nooit grote problemen gehad. staat inmiddels net geen 4000 uur op. enige problemen die bij mij bekend zijn is een kapotte schakelaar voor de groepenschakeling, een versleten hydrauliekpomp en een lek membraan op de brandstofpomp (waardoor we een groot deel van het motorvermogen misten).
Sinds afgelopen voorjaar hebben we de trekker iets meer pk´s bij gegeven voor de mesttank.

Ik mis persoonlijk vooral de voorasvering en Open Centre load sensing hydrauliek. Verder is het wel een fijne trekker om mee te werken, met een monsterlijk mooi geluidje 😀
+1
kristofh
@EA_MF beetje de gekende problemen dus. Ik heb nu een mf 6255 maar die heeft het wat zwaar aan mesttank. Staan ook al 13000 u op. Dus ga ik een grotere bijkopen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!