Vevey 583 - Hoeveel zijn er van gemaakt

Kan iemand mij aan meer info helpen zoals
Technische gegevens
Aantal gemaakt
En wat zijn ze waard?
Deutzoldtimer

Reacties

bas101
Hallo Deutz Oldtimer , daar zijn er 527 van gemaakt , de tractor is op de motor na geheel zelf door Vevey gefabriceerd , ook de versnellingsbak en achterbrug , de motor is een Perkins P3 ,ze rijden nog wel aardig snel zon 25 a 30kmh afhankelijk van ingestelde motortoerental , de waarde is moeilijk in te schatten , t ligt natuurlijk ook aan de technische staat , gaat t om die rechtse hier op de foto? mooie tractor ,als je zon ding koopt heb je dan zeker bekijks op oldtimer treffen , ze rijden ook fijn .
Deutzoldtimer
Dank voor uw reactie Waar heeft u de gegevens kunnen vinden
Het gaat inderdaad om een dergelijk type volgens mij maar dan grijs
joop-same
@Deutzoldtimer Het is toch wel een interessant merk ze hebben van 1936 tot 1963 - 3315 tractoren gebouwd, oa Rups en Elektrisch met een kabel, en een Hydro/Elektrische uitvoering, er zijn 16 pag, van beschreven in het boek " Schweizer traktorenbau"
bas101
De gegevens heb ik door de jaren heen uit diverse bronnen , staat de tractor die je op t oog hebt toevallig in Drenthe te koop? van deze heb ik de versnellingsbak nog van de motor los gehaald en nieuwe kogels in de schakelgaffels gemonteerd , tevens bak gereinigd en van nieuwe olie voorzien met nieuwe pakking tussen bak en diff.huis .
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vevey 583 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!