Trekkerverkoop boven niveau 2016

De trekkerverkoop in september is een stuk beter dan in dezelfde maand vorig jaar. In totaal werden er 236 verkocht, in 2016 lag het maandtotaal op 181.

Deel dit topic

Reacties

mike_v
Besparingen? Of zijn samenvattingen niet meer nodig.
Henk 1120
@mike_v 1 Druk op de tekst en er valt genoeg te lezen dacht ik zo 😉
trean
Melkprijs is weer op niveau...
Zodra er weer genoeg op de bankrekening staat worden er weer nieuwe trekkers gekocht door de melkveehouders.
karlofendt
@trean soms is het ook wel nodig een nieuwe trekker, wij krijgen thuis ook een nieuwe trekker, omdat we al genoeg reparaties hebben gehad aan de oude trekker een fendt 308c, om de zoveel uur een nieuwe koppeling en een krukas door de midden, hebben we besloten ook maar een nieuwe trekker aan te schaffen.
trean
@karlofendt dat klopt. Een andere trekker is soms nodig. Maar of die ook nieuw moet zijn??? De meeste melkveehouders draaien niet meer als 500 uur per jaar per trekker. Kun je er ook wel een kopen met 5000 uur. Kun je ook makkelijk 10 jaar mee verder.
karlofendt
@trean m'n pa heeft na de fendt geen vertrouwen meer in een tweedehands trekker, en we wouden graag wat meer luxe, zoals de meeste bediening in de armleuning. het word waarschijnlijk een steyr multie 4110

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0