Gezocht: Gezocht: Volvo TD42 motor

Hallo, weet iemand soms een Volvo td42 motor te koop? Zoek er eentje voor een Volvo 4300 shovel. Deze types zaten ook in de normale trekkers volgens sommigen.
Bedankt!
John k

Reacties

+1
RVM
Zit alleen in de T700 trekker.
D42, zonder turbo in T650.

Je kunt ook zoeken naar een TD45, dit is een nieuwer type met een andere kop, deze zijn buiten wat prototypes, niet in trekkers geleverd. Wel in andere graafmachines etc. Ik denk dat het blok opzich een heel eind hetzelfde is als een 42.
+1
jeroenfordmf
Misschien heeft frans mulders (voormalig monteur bij kuiken geweest) van Bemu in Marknesse nog wel wat. Anders heeft hij waarschijnlijk nog wel een adresje.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!