Illustratie van:

Deutz D4506 - Stuur eraf halen vanwege opknappen

Hallo allemaal

ik heb een probleem met mijn deutz 4506 want ik ben hem aan het opknappen alleen ik weet niet hoe het stuur eraf moet want als het stuur er niet af kan kan het dashbord er ook niet af dus vandaar mijn vraag weten jullie hoe je het stuur eraf haalt.

Deel dit topic

Reacties

andre-huizingh
Onder het kapje in het midden van het stuur zit een moer die je er af kan halen, dan moet het stuur er af willen.
Fendt926Driver
Kapje in het midden van het stuur los wippen. Kruipolie aan de moer/draad doen. Ruim laten in werken en losdraaien met sleutel 32
@Fendt926Driver bij mij was het gewoon sleutel 19...
+1
michel-hidding
Deksel van het stuur eraf halen , moer insprayen met kruipolie of wd 40 . Moer losdraaien. vervolgens met een poulietrekker of stuurtrekker het stuur er proberen af te trekken. stuur kan wel goed vast zitten.
deutz 4506
Oke ik heb dat kapje wat erop zit eraf gehaald en die moer ook alleen hij zit nog muur vast wat moet ik nu doen
Fendt926Driver
@deutz 4506 meer kuipolie. Of betere kruipolie.
+2
goeiedag eem
@deutz 4506 een grote poulie trekker erop zetten en die goed onder de stalen rand van het stuur zetten, en doe even een inbus bout midden in de as waar het stuur op zit als hier een gat in zit en zet de poulietrekker met de punt het draadeind in die bout dan druk je de stang niet uit elkaar zodat straks je moer er niet meer opwil. Zet goed wat spanning op de poulietrekker en hij komt er zo af of je kan hen onder spanning nog even extra laten schikken door er met een stuk hout tegen aan te slaan en dan met een hamer natuurlijk op het hout slaan dan heb je het minste kans om het stuur te beschadigen
deutz 4506
Oke bedankt ga het proberen
Wimsumar
Beste Deutz4506:

Quote Reactie van @deutz 4506:
proberen

Moer er af? Dan kun je proberen het stuur met krachtig links/rechts op en neer beweging los te wrikken.
Ander mogelijkheid is de stuuras en stuur van elkaar los te schrikken. Door het stuur krachtig omhoog te trekken en vervolgens met een ferme hamertik op de stuuras (blokje hout o.i.d. er tussen om beschadiging te voorkomen) kan het losspringen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4506 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!