International 744 - heffing traag en (te) kleine slag

Van mijn 744 vind ik de heffing nogal traag omhoog en omlaag gaan. Verder lijkt mij de slag (verschil tussen laagste en hoogste stand) nogal klein. Iemand tips ? In de diverse werkstatt handboeken die ik heb zit helaas geen beschrijving van de hef-hydrauliek.

Deel dit topic

looman

Reacties

jumpforjoy
Bij onze ford 5000 was dat ook. Het probleem was, dat er ijzervijlsel in de ventielen zat, omdat de vorige eigenaren het niet zo nauw namen met onderhoud. Toen hebben we de acherbrug kunnen opengooien en de boel gekuist. nu gaat hij weer als nieuw. Het probleem begon steeds erger en erger te worden. Op het laatste blokkeerde het ventiel en bleef hij maar heffen zelfs.
interpowerrr
Heb je de handle t.o.v. de bedienigs as gemarkeerd? zo niet, even de handle er af doen en met waterpomptang de as draaien tot de hef helemaal naar boven gaat. heb ik ook gehad.
jaspercasedriver
Of gewoon ff de hydoliek olie bijvullen die lompe dop tussen de hefarmen zit ook pijlstokje aan
agkl
Zit ook kraantje op voorkant hefdeksel, als ik het goed heb op de linker kant. staat die wel dicht?
IH-Kees
Kraantje is een bout die je met de hand kunt draaien. helemaal naar rechts is snel zakken.
Ik heb wel een pdf`je voor je waar de regelhydraulik en 3 punktaufhangung helemaal word uitgelegd ( niet v 44 serie, maar scheelt weinig). Moet je even je mail adres via PB doen.
looman
Olie is op peil. Verdraaien as zou kunnen, alles is immers los geweest, gaak proberen. Die knop heb ik al aan gedraaid, merk echter geen verschil. Heb ik getest zonder gewicht in de heffing, misschien maakt dat nog verschil ? @IH-Kees, pb is verstuurd, alvast bedankt !
looman
Zie ook filmpje tractorfan.nl/movie/14032/
fendtinterfan
Zonder gewicht willen ze meestal nooit zo snel zakken. met gewicht zou de hef binnen 2 seconden omlaag moeten schieten 😛
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!