Illustratie van:

Holder Onbekend - Kruiskoppeling Holder A12

Wij zoeken nog een kruiskoppeling voor een Holder A12
. er zijn 2 Kruiskoppelingen bij een A12 eentje die van de motor naar de versnellings bak gaat(voor de achterwielaandrijving) . dan weer eentje van de versnellingbak naar de vooras voor voorwielaandrijving.
bij ons ging de bovenste kapot dus de trekker kwam niet van de plaats af we hebben toen de onderste naar de bovenste gezet deze zijn allebei het zelfde. maar we zoeken dus nog één Koppeling. als je deze hebt laat het dan weten of geef je mail of telefoon nummer, etc

Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

old man jose
Wat is er aan de kruis koppeling stuk? Het kruisje of de lagers want die kun je los kopen.
Holder_AG3
Het armpje voor de lagers als je weet wat ik bedoel . er zijn 2 armpjes, daar zitten dan weer de lagers in en dan kompt het andere armpje.
los kan je ze niet kopen zijn allemaal niet de zelfde en er is niet veel ruimte vandaar dat ik een orginele nodig heb of in ieder geval ene die past. we hebben ook al overal die we konden kopen gekocht maar die zijn soms wat te lang, of je kan de bocht niet goed maken is te krap daar. dus een losse kopen is niet echt een oplossing

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Holder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
62