Fendt 100 Serie - verf kramp nr 6165 08kr

Kramp zelf denkt dat fendt groene verf allemaal dezelfde zijn,daarom hebben ze er nog maar 1 soort groen,maar ik had nog een beetje van oude staan,ma er zit degelijk verschil in.
ik moet nu op een plaatje de 2 verschillende verfsoorten opsmeren en na kramp belgie sturen (en die naar duitsland) om aan te tonen dat er verschil in zit.

maar nu zit ik dus zonder verf en ik weet ook niet hoe lang het kan duren.

dus heeft iemand nog 2 potten verf van kramp staan nr 6165 08kr
liefst in de buurt van balen(b)

Deel dit topic

de yanmarman

Reacties

stuifzand
Gewoon effe bij een spuiter laten mengen veel goedkoper
de yanmarman
Fendt heeft geen ral nummers
Fendt_favorit
Idd, Fendt heeft 3 verschillende kleuren groen. Namelijk Fendt oud groen, Fendt groen vanaf `66 en Fendt groen vanaf `88.

Als ik jou was zou ik Erbedol verf kopen, deze is goede kwaliteit. Kijk ook eens op www.oldtimer-jehle.de daar kun je verf kopen (ook 2k).
Fendttrisixfan
Moest laatst op me werk beetje schilderen en was originele Fendt verf en dacht dat er een Ral nummer opstond kan wel eens voor je kijken anders
de yanmarman
Het moet die van kramp zijn,want de motorkap(delen) zijn ook al in de kramp verf
fendtkubota
Ik heb 2 potten staan maar heb ze zelf nodig een van de dagen 😉 maar rijd gewoon naar kramp dealer morge ochtend zijn ze er
de yanmarman
Ik haal alles waar da ik werk en die bestellen bij kramp
nee,me pa had daar heen gebeld en die zei da ze die niet hadden

kramp zelf denkt dat fendt groene verf allemaal dezelfde zijn,daarom hebben ze er nog maar 1 soort groen,maar ik had nog een beetje van oude staan,ma er zit degelijk verschil in.
ik moet nu op een plaatje de 2 verschillende verfsoorten opsmeren en na kramp België sturen (en die naar duitsland) om aan te tonen dat er verschil in zit.

en nu weet ik begod nie hoe lang het duurd.
ik zal volgende week is na stessens bellen ofdat die niks hebben staan
radium45
Ik heb net voor je gekeken, maar idd Kramp Varsseveld heeft maar 1 fendtgroen op de plank staan.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 100 Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!