Illustratie van:

Massey Ferguson 135 - verf motorblok

Hallo ik ben nou al een tijdje bezig met het opknappen van mijn tractor nu ben ik beland bij het schilderen van het blok waar ik nu vragen bij heb. welke verf is bestemd voor het motor blok? moet het hitte bestendige verf zijn zo ja welke is dan het beste.

m.v.g.

Deel dit topic

Reacties

bosmoat
Ga eens zoeken op de ferguson site tis een beetje zoeken maar daar staan alle kleuren en ral nummers vermeld
Wimsumar
Beste D.J.Kompas: De verf die bestemd is voor het moterblok daar staat op het deksel: M.F.-grijs.
Voor het moterblok hoef je geen hittebestendige verf te gebruiken.
P.S.: Kant en klare verf in M.F. kleuren lijkt in de regel totaal niet op de originele kleur en is dus niet mooi voor het resultaat. Misschien is het beter de verf op geschikte kleur te laten mengen in bijvoorbeld een verfwinkel of bouwmarkt. Hiervoor moet je dan eerst even wat voorbeeldstrookjes ophalen om te kunnen vergelijken.
rensen
Je moet gewoon even bij een dealer langs gaan die ORGINELE MF verf heeft (en niet die van kramp.) De dealer heeft meestal ook wel een tabel met daarop de types en de kleuren die er af fabriek op gezeten hebben.
de yanmarman
Kramp is eve goed

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
9