Illustratie van:

Massey Ferguson 3060 - Heft doet niets , ook aan de buitenkant niet

Hef doet niets , ook aan de buiten bediening niets , heb het elektrische gedeelte goed schoon gemaakt en de bedieningsschakelaar gecontroleerd met de multimeter en die is goed en daar staat ook stroom op .

Weet iemand waar ik nog meer kan zoeken ?

Deel dit topic

Reacties

wilbertkw
Doen de hydrauliekventielen het wel? Vroeger bij Landini wel meegemaakt dat na het hydrauliekfilter de pomp eerst ontlucht moest worden. Ik weet niet wat jij wel of niet gedaan hebt. Het kan dus zijn dat de ventielen het wel doen dan kunnen we dat uitsluiten. Hoe meer informatie jij geeft hoe beter wij een oorzaak kunnen vinden
vrolijke zwaluw
Ja die doen het , aan de linkerkant onder de cabine zit het bedieningsblok van de hef met 2 elektrische ventielen en die zijn ook met de hand te bedienen en dan doet de hef het wel .
mfrijder
Wat je ook even kunt testen is dat wanneer je de trekker op contact zet of de lampjes van heffen en zakken even oplichten.
mogelijk is er een zekerring kapot voor in de neus van de trekker (10 amp)
mfrijder
Dynamo werkt ook goed (max 14.6 Volt)?
bij overspanning schakelt de hefcomputer zichzelf uit.
Jeroen-ford
Bij onze 3050 moet ik ook eerst een beetje gas geven als de trekker net gestart is zodat de spanning wat hoger is. De lampjes lichten dan heel even allebei op.
Ik zou inderdaad even spanning meten. Of even een auto of trekker met goede startkabels er bij aan zetten die ook loopt
Marijnvh
Pakt hij het contact wel aan ? Wij moeten bij onze 3050 eerst altijd goed een keer op het gas trappen en dan is er pas spanning
+1
vrolijke zwaluw
Opgelost , nieuwe stroomdraad vanaf de accu met zekering naar de voeding van het hef paneel en alles werkte weer , kwam ik achter dat ik een lamp van 55 watt gebruikte om te testen , multimeter gaf met motor uit keurig 12 volt , en met motor aan 13,8 volt maar als ik er een lamp op zette deed hij niks en toen heb ik een nieuwe stroom draad gemonteerd en weer prima !

Bedankt voor de reactie's !

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3060 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0