Ik heb een Holland international 423 en kijk hem niet uitgezet

Ik heb een oude Holland international gekocht 423. Sleutel omdraaien. Startknop uittrekken en loopt als een zonnetje. Echter ik kan de sleutel etc omdraaien echter stopt niet op geen manier uiteindelijk in hoge versnelling laten afslaan op de koppeling anders liep hij nog ? Weet iemand hoe ik hem stil krijg ben een beetje dom geloof ik ?

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Soft.Roel: Leg je voeten op de kachel, kopje thee er bij en ga je eerst maar eens wegwijs maken in de gebruikershandleiding van deze trekker. Bekijk goed pdf pagina 10, figuur 6, onderdeel nummer 2 en probeer hiermee t.z.t. de trekker uit te zetten.

Manual INTERNATIONAL-423:

vieilles.soupapes.free.fr/mc_cormick_international…
dunninkie
Links onderaan het dashboard zit een trekknop dat is de stopknop
+4
RPCounty
En als er geen kabel zit dan zie je aan de zijkant van de brandstofpomp 2 hevels zitten onder 45 graden. De onderste naar rechts bewegen en voila hij gaat uit. Let op dat je m wel doordrukt tegen het knopje in waar hij tegen aan komt want anders staat hij op koudstart en zal extra brandstof geven. Dus even goed door duwen. Succes.
soft.roel
Dank jullie ben dinsdag weer thuis ga jullie aanwijzingen proberen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0