International 744 - Aftakas aanzetten / gebruiken

Beste mensen

Hoe werkt de aftakas van een inter 744 ?
Gebruik je alleen de linkse Hendel langs het stuur ?

Mvg

Deel dit topic

Exell

Reacties

+1
Jeroen745
De hendel naast het stuur is de handkoppeling. Rechts naast het zadel vlakbij de hydrauliek hendels zit de aftakas schakelaar ( klein hendelje soortvan in de vloer )
Trek de handkoppeling naar je toe , duw dan de aftakasschakelaar naar voor en laat de handkoppeling weer rustig naar voren komen.
Exell
@Jeroen745 bedankt!
+1
argenterio
Inderdaad hendel naast stuur links is e handkoppeling nooit te lang aangetrokken gebruiken dan slijten de koppelingsplaten/drukvingers. Maar hierboven Jeroen745 heeft het over aftakas schakelaar, nou dat is bij de onze 744 een flinke handel rechts naast de versnellingsbak in/ door de vloer onder de stoel rechts. de onze heeft een flinke slag van meer dan 20cm naar voor is in werking en naar achter (omhoog) is in de vrij.
Exell
@argenterio bedankt
stephan-inter
@argenterio
Zo is het inderdaad.
Het wil soms niet soepel gaan om hem in de aftakas aandrijving te krijgen( ratelend geluid).
Bij ons werkt het dan om de handkoppeling even los te laten en het dan opnieuw te doen.
mike_v
Quote Reactie van @stephan-inter:
ratelend geluid

Even de kans geven om uit te laten bollen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!