Illustratie van:

Massey Ferguson 560 - Ik heb een vraag over de massey ferguson 560

Ik wil graag weten hoe het precies zit met het starte via de stekker die naast de motor bevind
Aangezien ik niet weet hoe die stekker er uit ziet die er in moet ☹️☹️☹️
Zou iemand mij vertellen wat voor stekker ik nodig heb

Deel dit topic

Reacties

+1
Wimsumar
Beste MennoMulder1: "Stekker naast de motor"? Bedoel je soms dat je wilt weten hoe je de motor kan starten door met bijvoorbeeld een schroevendraaier de startmotor te activeren?
David Bakker
We hebben er ook een gehad maar daar zat geen stekker bij de motor . zo te zien zat eer op jou trekker een voorlader om dat de breedte lichten wat breder staan, was bij ons ook zo van wege de voorlader. misschien is die stekker een overblijfsel vandie voorlader .
+2
mauser
Start hij nu niet? of waarom wil je hem starten via een stekker?
Of wil je gewoon weten waar die stekker voor is. Dan moet je even een foto ervan hierbij zetten
Mennomulder1
@mauser hij start prima heb pas weer een nieuwe acu er ingezet alleen het bedrijf waar ik de acu kocht zei dat ik hem ook via de stekker kon starten en toen dacht ik hoe zou zo'n stekker er uit zien en de naam er van?
+1
boegie
Zou een elektrische motorverwarming kunnen zijn voor bij koude starts
Mennomulder1
@boegie klopt daar is het voor bedoeld voor de koude winters
Mennomulder1
@David Bakker hmm de breedte lichten wat breder staan komt misschien niet doordat er een voor lader er op heeft gezeten maar omdat er dubbel lucht gerede kan worden
Wimsumar
Beste MennoMulder1:

Quote Reactie van @Mennomulder1:
het bedrijf waar ik de acu kocht zei dat ik hem ook via de stekker kon starten en toen dacht ik hoe zou zo'n stekker er uit zien en de naam er van?

Maak / plaats A.U.B. een foto van deze "startstekker". Nu worden 2 dingen door elkaar gehaald: Is het een stekker van een motorverwarmer? Of, is het een stekker voor hulpstartkabels?

Jouw M.F.-560:
tractorfan.nl/picture/1203999/
boegie
@Wimsumar tractorfan.nl/topic/102606/
Ik denk dat het voor de verwarming is, ik ken het ook van de Valmet. Maar inderdaad een foto zal handig zijn, iemand zou er zelf ook wat aan gefabriekt kunnen hebben

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 560 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0