International 844 - 1 lamp werkt niet lamp heel

Van een koplamp doet het grote licht het niet. maar als ik de lampen omwissel doet de zelfde kant het niet. dus de lamp is heel wat zou hier het probleem kunnen zijn? Alvast bedankt
IHC844spower

Reacties

ster
Zekeringen gecontroleerd!!!
IHC844spower
@ster ja die doen het
Wimsumar
Beste IHC844SPower:

Quote Reactie van @IHC844spower:
doen

Ondanks dat de zekering heel is is het mogelijk dat deze door corrosie geen kontakt maakt met de klemmetjes.
Het zelfde geldt voor de bedrading, met name voor het stekkerblokje achter op de lamp.
erik9831
Multimeter al vast gehad ?
Mdbm
Soms lijkt een lampje heel, maar is het toch stuk. Hetzelfde met een zekering. Nameten met multimeter kan je hierover uitsluitsel geven.
Als lampje en zekering toch heel zijn zou het ook kunnen dat het lampenvoetje geoxideerd of afgebroken is. Spanning nameten op de binnenkomende draad en massa.
ElGuapo
De bedrading naar de koplampen is gesplitst naar de lampen links en rechts vanaf de stekker ergens onder het stuur. De fout kan dus in de stekker, de draad of het aansluitblok van de koplamp zitten.
Schluterfan
Heb ik ook al gehad bij mij 644. Controleer de fiches maar eens. Bij mij was een draadje afgebroken net na de verbinding in de fiches. En dat zie je niet door enkel de fiches uit elkaar te trekken maar door eens licht aan de draadjes elk apart te trekken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 en hebben de trefwoorden verlichting en lampen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!