Illustratie van:

Deutz D6006 - Deutz D6006 Vragen waar je best op let .

Hallo ,

Wij zijn nieuw hier , wij hebben net een 2dehands D6006 gekocht , hij stond al even stil , maar ging na een goede batterij en een (batterij switch) op te zetten , starte hij van de eerste keer , nu na dat men vader er mee gereden had was hij aan het twijfelen over het geluid van de tractor , maar naar mijn mening hoorde ik niets vreemd , nu zijn we van plan om hem deels te gebruiken als arbeid in het bos (bomen sleuren) en deels op te maken , dus mijn vraag , zijn er mensen die ervaring bij een D6006 hebben , of al opgemaakt hebben ? en waar ik en men vader moeten opletten ? of welke onderdelen moeten we extra aandacht geven ?

We hebben ook een D6806 ,deze heeft een hydro pomp ? is het aan te raden om op onze D6006 een pomp te zetten ?

Verder is in onze d6006 nog wat werk , we denken dat de achterste velg nier origineel is en dat er grotere onder moete (check foto) , en het cabine dat moet er zeker af ! ook omdat we in het bos met takken voor durend moete uit kijken met de ruiten , dus dat gaat eraf .

Alvast bedankt voor jullie mening enzo !!
Grts

Deel dit topic

Reacties

goeiedag eem
Is het een met 3 groepen vooruit en 1 groep achteruit en 3 versnellingen, of al een met 3 groepen vooruit en en 1 groep achteruit en 4 versnellingen?

en wat bedoel je met een hydro pomp erop zetten, er zit toch al een hydropomp op om de hef en andere hydrauliek te bedienen?
nico_v_e
@goeiedag eem blijkbaar zijn die voor 68 met 3 (die hebben wij) en de tractors na 68 zijn met 4 groepen 😉
Deutz-oldie
@nico_v_e konedata.net/traktorit/deutz/… '06 serie zijn ze pas in '68 beginnen bouwen 😄
goeiedag eem
@nico_v_e de eerste serie is van 68 tot 72 gemaakt en die hebben 3 groepen vooruit met 3 versnellingen, de laatste serie is van 72tot74 gemaakt en dat zijn de voorlopers van de 6806, maar de eerste serie is eigenlijk de opvolger van de 6005,
goeiedag eem
@nico_v_e en wat bedoel je met een hydro pomp erop zetten, die zit er toch al op?
Huuuuub
Wat voor geluid is er dan te horen?
spotmelker
Even opletten of de remtrommels droog zijn anders doen die binnen de kortste keren niks meer. En bij de mijne waren de tapgaten van de trekhaakbevestiging door losgelopen bouten (M16) niet zo goed meer. Verder is het een heel betrouwbaar ding.
nico_v_e
@spotmelker hoe bedoel je met de M16 ?? Waar bevinden die zig dan juist ?? Eventuweel verdere uitleg ? Of een foto ? 😄
spotmelker
@nico_v_e De M 16 bouten waarmee de trekhaak aan de achterbrug bevestigd is. Die waren bij mij wat uitgelopen waardoor is ze even opnieuw getapt heb en er nieuwe bouten in gedraaid heb.
stephan-inter
En welke foto moeten we bekijken?
Deutz-oldie
@stephan-inter tractorfan.nl/picture/1205669/…
achterwielen lijken mij origineel
nico_v_e
@Deutz-oldie ja blijkbaar zouden ze toch orgineel zijn alleen een te kleine band erop waardoor hij iets naar achter staat .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0