Illustratie van:

Fiat 780 - Hydrauliek olie verversen... Hoe?

Hallo,

Ik had graag de hydrauliek olie van mijn Fiat 780 eens willen verversen. Kan iemand mij uitleggen hoe hieraan te beginnen. Rechts naast de motor staat er een reservoir met olie en achter de dieselpomp staat er ook nog een schroefdop om olie bij te voegen. Kan iemand mij uitleg geven a.u.b.

Deel dit topic

Reacties

fiat 666
Steek een losse olieleiding in je oliekoppeling (prise) en zet de manet op druk en gans je reservoir loopt leeg
Wimsumar
Beste Gunterv: Een Fiat 780 haalt volgens mij de hydrauliekolie uit de achterbrug. Wat je bedoelt met het reservoir rechts van de motor is vreemd.
Ik adviseer je om een afspraak bij het mechanisatiebedrijf te maken om deze olie daar te verversen, dan is de oude olie (tientallen liters) en filter ook op verantwoorde manier afgevoerd.
Hoekstraj
In die resevoir bij de brandstof pomp zit olie van de stuurbekrachtiging in dus
jouwstra
Kruip eens onder de trekker. onder de achterbrug zit een plug die je los kunt draaien, en voor filters ff naar de dealer. Suc6 ermee
fiatgroep
Als je alleen de achterbrugolie wilt vervangen moet je moet je alleen de plug midden onder de achteras losdraaien.een 780 heeft een gescheiden versnellingsbak olie! als je de 2 pluggen onder de bak losdraait loopt de bak ook leeg.en als je dan olie er van achter in gooit komt er geen olie in de bak!{is heel vaak fout gegaan}.de versnellingsbak moet je aan de zijkant vullen.gaat 10 liter olie in.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 780 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
17