Illustratie van:

John Deere 3040 - Nieuwe opstap maken , makkelijker inlopen

Hallo ,

bij deze de vraag of er van een John Deere 3040 1 accu gedemonteerd kan worden zodat er maar 1 i.p.v. 2 accu's op zitten. Wil graag een andere opstap maken om makkelijker de SG 2 cabine in te stappen en de accubak aan de instap kant laten vervallen.
Als iemand foto's heeft van verschillende opstappen of hoe deze gemaakt zijn , deze zijn welkom op mijn pb , weet ongeveer hoe het moet gaan worden maar sta open voor ideeen

Deel dit topic

Reacties

johndeere 3650
Ik heb toch pas geleden al een mooi voorbeeld gegeven? tractorfan.nl/picture/949818/…
Is een mooie oplossing en je kunt de accu op deze manier nog behouden
aad3040
Klopt ben het helemaal met je eens , maar ik heb meerdere optie's gezien en bekeken waarin de trap in het verlengde van de deur iets schuin weggedraaid staat vandaar mijn vraag hier.

(klik om te vergroten)

johndeere 3650
Dat is ook een originele trap geleverd voor de Amerikaanse trekkers onder andere de 4050 en 4055 series, is aftermarket productie toen de 60 serie was uitgekomen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3040 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!