Even voorstellen: JAN0412

Ik ben Jan en ben 14 J , ik rij al met de trekker sinds ik 6 jaar ben.

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Ok jan. En wanneer ruil jij je traptrekker om voor een waar wel een motor in zit?
Als je 16 wordt???
+1
bartjuh
@Fendt926Driver
Waarom gelijk zo bot doen?
+1
Fendt926Driver
@bartjuh hoezo bot?
waar zie jij staan dan welke trekker hij heeft gereden????
en bij 6 jaar denk ik aan een traptrekker en niet direct een met een motor
+1
bartjuh
@Fendt926Driver
Je had hem ook gewoon kunnen vragen wat voor trekker hij gereden heeft in plaats van direct maar van een traptrekker uit te gaan. Ikzelf was ook 6 jaar toen ik begon met trekker rijden. En ja er zat een motor in. Een fendt 303ls en same Explorer 70
+1
Jasperfendt
Quote Reactie van @bartjuh:
Ikzelf was ook 6 jaar toen ik begon met trekker rijden.

Sturen in wat anders dan rijden, een van 6 krijgt de koppeling geeneens in.
+1
walker1
@Jasperfendt Ja, ik deed op die leeftijd ook wel eens sturen tijdens hooien of zo, trekker in de laagste versnelling, pa en buren hooi opsteken en enige wat ik moest doen was dat ik tussen 2 rijen balen bleef rijden. Was verder oude open trekker, als het nodig was sprong pa op de treeplank en nam het over.
Af en toe wordt je hier wel simpel van die sterke verhalen als "ik rijd al vanaf mijn 6e" Vorige week nog was er topic over wel of geen schamelaanhanger waarin iemand beweerde dat hij al vanaf zijn 5e met schamelaanhangers reed. Ja ik ook tijdens hooien... Die wagen achteruit de schuur in deed pa dan wel weer.
+1
yoohan
@walker1
Hier ging het vroeger precies hetzelfde. Ik keek er het hele jaar naar uit 😄
Mdbm
@walker1 Met een hydrostaat kan je toch al rijden van je 6jaar.
+1
Jasperfendt
@walker1 Idd, zo ging het bij de meesten wel, kan ook weinig misgaan met de trekker in de laagste versnelling. En is wel heel handig en de chafeur groteblij.
+1
bartjuh
@Jasperfendt
De same zette pa inderdaad in de versnelling en ging vervolgens van de trekker. De fendt konden we zelf regelen. Mede door de vloeistofkoppeling sloeg de trekker nooit uit. En als we moesten stoppen en t lukte met koppeling niet was op de rem gaan staan genoeg. Was wel simpel landwerk maar was toch rijden.
Wat we tegenwoordig doen is geen eens rijden meer. Beetje knopjes drukken en daar gaat hij al
+9
oldman
Hallo Jan.
Welkom hier , het loopt tegen het einde van het jaar en het is slecht weer dan reageren mensen wel eens zuur, niets van aantrekken leuk dat je er bent.
Goede jaarwisseling en voorzichtig met vuurwerk.
Groet Anne.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0